Over

Hallo,

Ik ben Nathalie,

het gezicht achter 'alles naar wens'.

Grafisch ontwerper van opleiding

Vrouw van Sven en mama van Manon en Axelle

Fervente tennisser

Met heel veel liefde verzorg ik onze alpaca's


alles naar wens team nathalie de wever

Van toen tot nu...

Ik ben grafisch ontwerper van opleiding en werkte jaren in een reclamebureau. Ik heb naast 'alles naar wens' ook

sinds 2008 een eigen reclamebureau: 'a dream design'.

Dit is vooral gericht op bedrijven die nood hebben aan een logo, naamkaartjes, website, huisstijl, allerhande drukwerk enz.. Ook de website van 'alles naar wens' is door 'a dream design' of mezelf gemaakt. :-) 


Ik combineer deze 2 bedrijven. Een passie die ik met hart en ziel graag doe.


'Alles naar wens' startte net na de komst van onze jongste dochter Axelle in 2013. Ik kreeg lovende commentaar over het geboortethema en kreeg meer en meer de vraag of ik iets wou ontwerpen en uitwerken voor anderen.

Zo ben ik met een collectie kaartjes en een website gestart. Later kwam er onze winkel/showroom bij. Ondertussen bestaan we al 9 jaar!


Het leukste aan mijn jobHet leukste aan mijn job is dat mensen oprecht tevreden zijn als ze hun doopsuiker ophalen, of dat bedrijven trots zijn op de huisstijl die we gecreëerd hebben.


Ik doorloop samen met mijn klanten het hele proces en creëer iets waar ik zelf tevreden over ben en waar ik blij van word. Als mijn klanten dat gevoel dan delen, dan ben ik gewoon super gelukkig.


Daarnaast is het creatieve luik van mijn job echt wel mijn ding. Door de vrijheid die ik ervaar in mijn ondernemingen kan ik mijn creativiteit ook zijn vrije gang laten gaan.