Werkwijze


Enkele praktische zaken en het antwoord op veel gestelde vragen.

Noé doosjes clips sluiting koper roséfolie alles naar wens doopsuiker geboortekaartjes suikerbonen webshop Hulshout

STAP 1: 

Verloop via mail of afspraak

 

Bij Alles Naar Wens werken we met kaartjes uit onze eigen collectie of op maat gemaakte kaartjes en bijhorende doopsuikers. Je kan de kaartjes makkelijk online bestellen of hiervoor een mailtje sturen met jouw wensen of op afspraak langskomen in onze showroom: Peerdekerkhofstraat 19 te Hulshout.

Neem tijdig contact op! In principe kan je jouw geboortekaartjes en doopsuiker bestellen van zodra de naam vast staat.

Dit kan al vroeg in de zwangerschap zijn. We raden aan om zeker alles in huis te hebben één maand voor de uitgerekende bevallingsdatum. Mocht je baby vroeger geboren worden, dan staat alles op tijd klaar.


STAP 2: 

Opmaak prijsofferte

 

Heb je een kaartje gevonden op onze website en is dit zoals je het wil? Dan kan je dit makkelijk online bestellen of doorgeven via mail. Eens we over alle info beschikken voor op de kaart, kunnen we hiermee aan de slag. Wil je graag iets geheel anders? Bezorg ons eventuele voorbeelden. Deze kunnen handig zijn om een correct beeld te vormen van wat jullie willen. De referenties van onze kaartjes staan bij onze kaartjes online aangegeven. Geef hierbij ook het formaat van het kaartje door alsook de aantallen en welk soortdruk. Wij drukken zowel digitaal op 350gr papier of in folie of letterpress. Ook de doopsuikers worden hier besproken (verpakking en vulling).  Je hebt ook nog een optie of wij de doopsuikers afwerken en ook vullen ofdat jullie enkel een pakket wensen en zelf aan de slag willen gaan. Ook kan je bij ons kiezen uit witte of gekleurde omslagen. Op basis van deze info werken we eerst een offerte uit. Deze sturen we jou door via mail.


STAP 3: 

Ontwerp geboortekaartje

 

Na bestellen via de website of akkoord met de prijsofferte beginnen we aan het ontwerp van het kaartje.  Je stuurt hiervoor eerst alle gegevens voor op het kaartje door. Naam, vermoedelijke geboortedatum, naam ouders, meter en peter, bezoekje, cadeautip, eventueel tekstje, ... Deze verwerken we dan gelijk op het ontwerp. We sturen jou dan het ontwerp van het kaartje door via mail. Dit werken we af totdat alles ok is voor jullie en klaar staat voor geboorte. Kijk het ontwerp al goed na op eventuele onjuistheden! 


STAP 4:

Ontwerp is klaar

 

Nadat het ontwerp voor het geboortekaartje klaar is, maken we de ontwerpen voor de eventuele doopsuikers. Deze worden ook eerst doorgestuurd via mail. In deze fase worden de doopsuikers en eventuele vulling ook voorzien en eventueel besteld bij leveranciers.


STAP 5:

Uitwerken en klaarmaken bestelling

Nadat alles goedgekeurd is, kunnen we het pakket samenstellen. De doopsuikers krijgen jullie immers op voorhand. Meestal 1 maand voor de vermoedelijke bevallingsdatum. Gevuld door ons of een kant en klaar pakket voor de zelfvullers. Ook omslagen worden in dit pakket al mee voorzien. 


STAP 6:

Afhalen of opsturen geboortepakket

Het pakket is klaar en kan worden afgehaald of opgestuurd. We vragen voordat het pakket bij ons de deur uit gaat eerst de bestelbon te betalen. Deze ontvang je via mail. De bestelbon omvat het gehele saldo van de totale bestelling. De betaling kan via overschrijving op ons vermeld rekeningnummer of cash betaald worden bij afhaling. Zo dient er bij geboorte niets meer betaald te worden.


STAP 7:

Jullie kindje is geboren

Van zodra het kindje er is, stuur je ons een sms naar het nummer +32 (0)473 84 03 13 met volgende gegevens:

- Naam kindje

- Geboortedatum

- Gewicht, lengte, uur, kamer,...

Ook graag jullie naam erbij vermelden, zodat we weten over wie het gaat. Er worden soms meerdere kindjes geboren met de dezelfde naam. Je krijgt van ons een sms dat we de info goed ontvangen hebben.

De gegevens mogen ten allen tijde per sms naar ons gestuurd worden. Zijnde overdag of ‘s nachts.
Graag zo snel mogelijk. Zodat wij tijdig werk kunnen maken van het drukproces.


!OPGELET!


Je krijgt na geboorte nog een digitale proef per mail gestuurd. Pas als deze is goedgekeurd door jullie, worden de kaartjes gedrukt. Lees dus extra goed na op schrijffouten! Een fout is snel gebeurd, en met alle emoties op dat moment kan dat al wel eens over het hoofd gezien worden.


Er is niets zo erg dan fouten te ontdekken na druk. Check nog eens extra goed alle: cijfers, schrijfwijzes, namen, rekeningnummers, inloggegevens babylijst. Wij zijn niet verantwoordelijk voor fouten in het drukwerk na goedkeuring van het kaartje door jullie. Wees dus extra alert! STAP 8:

Kaartjes worden gedrukt

De kaartjes worden meestal dezelfde dag gedrukt. (indien de laatste gegevens voor 10u worden doorgestuurd). Indien we de laatste gegevens later op de dag krijgen, hangt dit af van de drukte bij ons of de drukker (voor speciaal drukwerk). In geval van speciale druk zijnde folie, multiloft of letterpress kan dit enkele dagen duren. Indien ze die dag niet meer kunnen worden gedrukt, worden ze de volgende werkdag gedrukt. Let wel: wij werken niet op zondag en officiële feestdagen. De drukkers voor speciale druk (folie, letterpress of multiloft) werken niet op zaterdag, zondag en officiële feestdagen. 

Wij trachten de kaartjes telkens zo snel mogelijk aan te bieden!


STAP 9:

Kaartjes zijn klaar voor afhaling of verzending

 Je kan alles komen ophalen bij ons: Peerdekerkhofstraat 19, 2235 Hulshout.

Indien gewenst worden de kaartjes verzonden met Bpost. Deze worden de volgende werkdag geleverd in het door jullie opgegeven adres of postpunt.
Je kan het leveradres van thuis aangeven en dan bij levering kiezen om het bij je buur of op een veilige plek af te leveren in de track en trace module. Deze track & trace link krijg je nog doorgestuurd via mail. Als je zeker wil zijn van afgifte,

geef dan een postpunt/afhaalpunt of ander adres op. Want er moet iemand aanwezig zijn om de kaartjes in ontvangst te nemen

en af te tekenen. Dan kan je zelf kiezen wanneer je het pakket gaat halen tussen de openingsuren van dat postpunt. Gelieve ons

het juiste adres voor verzending door te geven (zowel voor thuisadres als postpunt). We zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen

en overmacht bij de post.

Last but not least!


Stuur ons een leuke foto van je doopsuiker presentatie! Wij zijn altijd heel benieuwd naar

het resultaat! :-D

doosjes verpakkingen doopsuiker ella rosé folie alles naar wens regenboog hartjes
Lex suikerbonen doopsuiker lolly doosjes Hulshout

Tot snel!


In onze showroom! 

Wij helpen u graag verder. Showroom open op afspraak

Za. van 10.00u tot 12.30u.

Langskomen op een ander tijdstip? Vraag gerust! Indien er vragen zijn,

stel gerust!info@allesnaarwens.be   of   +32 (0)473 84 03 13

Elise doopsuiker droogbloemen geboorte doosjes potjes glas kurk tube bellenblaas Hulshout